Logo

Στο αρχείο δικογραφία κατά του Διοικητή του Α.Τ. Πάτμου, Ανδρέα Σταυρόπουλου



 
 

Αρχειοθετήθηκε από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές δικογραφία που είχε σχηματιστεί σε βάρος του Αστυνόμου Α΄ Ανδρέα Σταυρόπουλου, διοικητή σήμερα του Α..Τ. Πάτμου, για αδικήματα που φερόταν ότι είχε διαπράξει το 2015, όταν υπηρετούσε στο Α..Τ. Ηρακλειδών Κω.

Η έρευνα είχε ξεκινήσει μετά από ανώνυμη καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, ο εν λόγω αστυνομικός παρείχε κάλυψη σε διακινητές ναρκωτικών και παράτυπων μεταναστών καθώς και ότι εκβίαζε καταστηματάρχες. 

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, προφανώς γιατί οι καταγγελίες δεν στοιχειοθετήθηκαν, η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Την είδηση για την αρχειοθέτηση της υπόθεσης  έκανε γνωστή το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με ανακοίνωσή του στην οποία αναφέρονται τα εξής: 

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εκδίδεται η παρούσα Ανακοίνωση, η οποία υπέχει θέση αποκατάστασης του Αστυνόμου Α΄ Σταυρόπουλου Ανδρέα, ο οποίος υπηρετεί ως Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πάτμου.

Η αποκατάσταση αφορά στην αρχειοθέτηση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, με την έγκριση της Εισαγγελίας Εφετών Δωδεκανήσου, προκαταρκτικής δικογραφίας που διενέργησε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, μετά από ανώνυμη καταγγελία, το έτος 2015, ότι ο εν λόγω Αξιωματικός (υπηρετών τότε στο Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών Κω) παρείχε κάλυψη σε δράστες διακίνησης παράτυπων μεταναστών και ναρκωτικών καθώς και εκβίασης καταστηματαρχών.

Η Ανακοίνωση εκδίδεται κατ’ εφαρμογή του άρθρου 7 του Ν.2713/1999, κατόπιν αιτήσεως του προαναφερόμενου Αξιωματικού.

*πηγη φωτο: rodiaki.gr

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-9-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά