Logo

Εκλογές για ανάδειξη προϊσταμένων σε δικαστήρια και εισαγγελίες



 
 

Νέες ηγεσίες θα αναδειχθούν από τις εκλογές στο τέλος της εβδομάδας στα δικαστήρια και τις εισαγγελίες τις Αθήνας.

Στο Εφετείο Αθηνών, αποχωρεί ο προϊστάμενος του Θεόδωρος Κανελλόπουλος, ο οποίος ήδη έχει προαχθεί σε αρεοπαγίτη και μοναδικός υποψήφιος για την θέση είναι ο πρόεδρος εφετών Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος, ο οποίος έχει χειριστεί σοβαρότατες υποθέσεις κατά τη διάρκεια της δικαστικής του καριέρας, ενώ είχε διατελέσει και προϊστάμενος στο Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, μετά την αποχώρηση του Αντώνη Λιόγα, υποψηφιότητα για τη θέση του προϊσταμένου θέτουν, οι εισαγγελείς εφετών Παντελής Στραγάλης που είναι αναπληρωτής προϊσταμένου ως σήμερα και ο Ιωάννης Μωραϊτάκης.

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μετά την αποχώρηση του Ηλία Ζαγοραίου, υποψηφιότητα για τη θέση του προϊσταμένου θέτουν οι εισαγγελείς Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου και Ευάγγελος Ιωαννίδης που συγκεντρώνουν και τις περισσότερες πιθανότητες να εκλεγούν, ενώ υποψηφιότητα θέτει επίσης και ο εισαγγελέας Γ. Δούβας.

Στο Πρωτοδικείο της Αθήνας μετά την αποχώρηση του Ελευθέριου Γεωργίλη, για τη θέση του προϊσταμένου στο μεγαλύτερο δικαστήριο της χώρας όπου εκκρεμούν εκατοντάδες σημαντικότατες υποθέσεις, υποψηφιότητα θέτουν ο πρόεδρος πρωτοδικών Γεώργιος Γρίβας,  η Ειρήνη Κατινιώτη, ενώ επίσης υποψηφιότητα θέτουν και οι πρόεδροι πρωτοδικών Ιωάννα Κουκουράκη και Δημ. Σκουτέρης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-9-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά