Logo

Η Βίκυ Σταμάτη στα δικαστήρια για τη συζήτηση της αγωγής της κατά του Παύλου Πολάκη



 
 

Με παρούσα στη δικαστική αίθουσα τη Βίκυ Σταμάτη συζητήθηκε την Πέμπτη στο Πρωτοδικείο της Αθήνας η αγωγή της συζύγου του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, από τον οποίο ζητά αποζημίωση ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Αφορμή για την κατάθεση της αγωγής αποτέλεσαν οι χαρακτηρισμοί «φτωχό νυμφίδιο» και «νεόπλουτο τσουλί» που χρησιμοποίησε ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook για την κ. Σταμάτη

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου έφθασε το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ντυμένη  στα μαύρα και φορώντας μαύρα μεγάλα γυαλιά και μετέβη στη δικαστική αίθουσα όπου διεξήχθη η συζήτηση της αγωγής. 

Ως νομικοί εκπρόσωποι των δύο πλευρών  παρέστησαν στο ακροατήριο οι δικηγόροι Νίκος Αγαπηνός για την κ.  Σταμάτη και  Μανώλης Καπνισάκης για τον  κ. Πολάκη, που δεν έξετασαν μάρτυρες αλλά αρκέστηκαν στην υποβολή ενστάσεων και νομικών επιχειρημάτων. 

«Προβάλλουμε ένσταση απαράδεκτου λόγω μη προηγούμενης επίδοσης εξώδικης πρόσκλησης, ένσταση αοριστίας του δικογράφου και ένσταση αποκλειστικής υπαιτιότητας της ενάγουσας που προκάλεσαν τη δικαιολογημένη αγανάκτηση του ενάγοντος» είπε ο κ. Καπνισάκης ενώ, ο κ. Αγαπηνός τόνισε: «Με τις φράσεις νυμφίδιο και τσουλί προκύπτει καθαρά ο σκοπός εξύβρισης της ενάγουσας». 

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί, ότι την κατάθεση αγωγής σε βάρος του και την αιτούμενη αποζημίωση είχε ανακοινώσει ο κ. Πολάκης με νέα ανάρτησή του στο Facebook στην οποία έκανε λόγο για  «λαμόγια» και για «απύθμενο θράσος», προσθέττοντας πως δεν  παίρνει πίσω τους χαρακτηρισμούς αλλά αντίθετα θέτει τρια ερωτήματα προς την κυρία Σταμάτη κατηγορώντας την, μεταξύ άλλων, για νέα αρπαχτή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-9-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά