Logo

Κρήτη: Γιατρός αυνανιζόταν ενώ εξέταζε ασθενείς - Διώκεται για κακούργημα



 
 

Για κακούργημα διώκεται γιατρός, ο οποίος συνελήφθη στον Άγιο Νικόλαιο, μετά από καταγγελία 25χρονης η οποία ισχυρίστηκε ότι ενώ την εξέταζε ταυτόχρονα αυνανιζόταν.

Συγκεκριμένα ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λασιθίου άσκησε σε βάρος του γιατρού ποινική δίωξη για το αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λασιθίου εκτός από την καταγγελία της 25χρονης  περιλαμβάνονται και οι καταγγελίες άλλων τριών γυναικών. 

Μάλιστα, το cretalive.gr, αναφέρει πως μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης "σκάνε" νέες καταγγελίες στην Ασφάλεια, όπου προσέρχονται και άλλες γυναίκες οι οποίες παραπέμπονται να καταθέσουν στις εισαγγελικές και δικαστικές αρχές, που έχουν αναλάβει τον χειρισμό της δικογραφίας σε βάρος του γιατρού.

Σύμφωνα με τις καταγγέλουσες ο γιατρός κατέγραφε όσα γίνονταν με κάμερα. Για το λόγο αυτό κατασχέθηκαν και στάλθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια μία κάμερα και κάποια άλλα ευρήματα από το ιατρείο.

Όπως έγινε γνωστό ο γιατρός έλεγε στις γυναίκες  με περισσή ευγένεια :"Nα δούμε τώρα την κοιλίτσα, θα σας κάνω υπέρηχο."

Έτσι έγινε και στην συγκεκριμένη περίπτωση της 25χρονης και με αφορμή τον υπέρηχο, γύρισε την πλάτη και αυτοικανοποιήθηκε, σύμφωνα με την καταγγελία.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης ο εισαγγελέας παρέπεμψε το γιατρό σε ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-9-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά