Logo

Καβάλα: Το βάρος του σε καταδίκες είχε φυγόποινος - Πρέπει να εκτίσει ...93 χρόνια φυλάκισης



 
 

Ένας 47χρονος Έλληνας πρέπει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στα κελιά των φυλακών για να εκτίσει τις ποινές που του έχουν επιβληθεί για σωματεμπορία, μαστροπεία, εκβιάσεις και άλλα αδικήματα για τα οποία είχε καταδικαστεί, και πάλι η ζωή του δεν θα έφτανε!

Ο φυγόποινος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ασφάλειας που είχαν διαπιστώσει τις εκκρεμότητές του με την δικαιοσύνη.

Σε βάρος του εκκρεμούσε μια καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θράκης για απόπειρα εκβίασης με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τριών ετών, αλλά και μια ακόμη του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης που του κόστισε συνολική ποινή κάθειρξης 90 ετών και συνολική χρηματική ποινή 323.500 ευρώ.

Η δεύτερη καταδίκη αφορούσε στα αδικήματα της συγκρότησης και ένταξης ως μέλος σε εγκληματική οργάνωση για την διάπραξη κακουργημάτων με οικονομικό όφελος, της σωματεμπορίας και της μαστροπείας από κοινού, κατ’ επάγγελμα, από κερδοσκοπία, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Έτσι, με εντολή του εισαγγελέα Εφετών Ανατολικής Μακεδονίας, οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-10-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά