Logo

Κρήτη: Αποδοκιμασίες και απειλές κατά του 60χρονου που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία της πρώην νύφης του [φωτο]



 
 

Στη φυλακή οδηγείται ο 60χρονος, που ομολόγησε τη δολοφονία της πρώην νύφης του, της 53χρονης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη, καθώς μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και αρμόδιου εισαγγελέα. 

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με το cretapost.gr, προσήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής, κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου  στο οποίο μπήκε με τη συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων από την παράπλευρη είσοδο, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια. Κι αυτό γιατί από νωρίς στην κεντρική είσοδο των δικαστηρίων είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων συγγενείς και φίλοι της αδικοχαμένης Μαρίας. 

Όταν έγινε αντιληπτό πως ο 60χρονος πρώην κουνιάδος του θύματος είχε φτάσει στα δικαστήρια οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να φωνάζουν και να τον αποδοκιμάζουν έντονα και να εκτοξεύουν απειλές εναντίον του. 

Όπως επισημαίνει το flashnews.gr, ο τρόπος δολοφονίας της  53χρονης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη έχει προκαλέσει αποτροπιασμό στην κοινωνία του Ηρακλείου, ο οποίος εκφράστηκε με την παρουσία του κόσμου έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.

"Φονιά θα το πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα" τ φώναζε το εξαγριωμένο πλήθος στον 60χρονο, ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. 

Ο συνήγορος υπεράσπισης, Νίκος Φανταουτσάκης, δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος έχει μετανιώσει για την πράξη του, προσθέτοντας:  "Βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ. Ζήτησε συγνώμη αλλά γνωρίζει ότι αυτό δεν έχει  κανένα νόημα. Δεν μπορεί να δώσει λογική εξήγηση για την πράξη του, δεν θυμάται καν τι έκανε εκείνη την στιγμή και πόσες μαχαιριές της κατάφερε. Η αφορμή που όπλισε το χέρι του ήταν η εκδίωξη από το σπίτι της κόρης της".

Η διαδικασία της απολογίας δεν ήταν πολύωρη, καθώς ο κατηγορούμενος είχε ομολογήσει την ειδεχθή δολοφονία στους αστυνομικούς κατά την προανάκριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος κατά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή  παραδέχθηκε εκ νέου την πράξη του, ωστόσο δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες για το φονικό, καθώς εμφανίστηκε φορτισμένος και ισχυρίστηκε πως δεν θυμάται τίποτα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-10-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά