Logo

Άγρια καταδίωξη μοτοσικλέτας που είχε εντοπιστεί να παρακολουθεί οικονομικό παράγοντα - Συνελήφθησαν δύο άτομα



 
 

Μια ύποπτη μοτοσικλέτα μπήκε την Τετάρτη στο στόχαστρο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ οι οποίοι προχώρησαν στην καταδίωξή της, που διήρκεσε επί μία ώρα και 45 λεπτά.

Στην άγρια καταδίωξη, που ξεκίνησε, περίπου, στις 16:20 συμμετείχαν 10 αστυνομικοί από τη δύναμη της βορειοανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές,  η ύποπτη μοτοσικλέτα Αprilia εντοπίστηκε αρχικά στον Αγιο Στέφανο, μπήκε στην ε.ο. Αθηνών-Λαμίας, επέστρεψε στην Εκάλη, γύρισε ανάποδα προς τη γέφυρα Βαρυμπόμπης-Πάρνηθα και κατέληξε  στη Νέα Ερυθραία όπου εγκλωβίστηκε.

Όπως λένε οι ίδιες πηγές, το  σήμα για τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα δόθηκε εξ αφορμής περιστατικού στις 31 Αυγούστου όπου η συνοδεία ασφαλείας μεγάλου οικονομικού στόχου -  γίνεται λόγος για τραπεζίτη -  είχε εντοπίσει την Αprilia να τους παρακολουθεί. Μάλιστα,  τότε  λόγω της σοβαρότητας του στόχου είχε εμπλακεί στην υπόθεση και η αντιτρομοκρατική.

Στη μοτοσικλέτα που καταδιώχθηκε την Τετάρτη επέβαιναν δύο άτομα, τα οποία συνελήφθησαν. 

Οι συλληφθέντες φέρονται ως ύποπτοι για 20 περιπτώσεις αρπαγής τσαντών από πεζούς και οδηγούς αυτοκινήτων, σπάζοντας με πόντα τα τζάμια του συνοδηγού.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-10-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά