Logo

Στη φυλακή ο οφθαλμίατρος που ζήτησε «φακελάκι» για επέμβαση



 
 

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του σε ανακριτή ο 51χρονος οφθαλμίατρος  που δούλευε σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής και ζητούσε «φακελάκια» από τους ασθενείς του για να τους χειρουργήσει.

Η περίπτωση του 51χρονου οφθαλμίατρου διερευνήθηκε στο πλαίσιο καταγγελίας ιδιώτη, σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος απαίτησε από συγγενικό του πρόσωπο, το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση.

Μετά την καταγγελία αστυνομικοί προσημείωσαν το παραπάνω χρηματικό ποσό και το παρέδωσαν στον καταγγέλλοντα, ο οποίος σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του γιατρού μετά την πραγματοποίηση της επέμβασης, του το παρέδωσε μέσα σε φάκελο.

Τότε αστυνομικοί της  Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, επενέβησαν άμεσα και συνέλαβαν τον 51χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ο προαναφερόμενος φάκελος με το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Κατόπιν έρευνας οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο γραφείο του οφθαλμίατρου  έξι φακέλους με 400, 300, 200 ακόμα και 700 ευρώ  και στο σπίτι του 19.500 ευρώ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-11-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά