Logo

Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Γιάννης Μπολέτσης που είχε καταγγείλει παραδικαστικό κύκλωμα



 
 

Ελεύθερος με βούλευμα αφέθηκε ο επιχειρηματίας Γιάννης Μπολέτσης, που φυγοδικούσε από το 2010, λίγες ημέρες μετά την παράδοσή του (διαβάστε εδώ) στις αρχές και την απολογία του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για εμπλοκή σε παραδικαστικό κύκλωμα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την πλήρη απαλλαγή του, ενώ αντίθετα ζήτησε την ενοχή για κακουργηματικές πράξεις του προέδρου εφετών Γιάννη Ευσταθίου, του αρχιμανδρίτη Ιάκωβου Γιοσάκη και του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και δικηγόρου Πέτρου Μαντούβαλου.

Η υπό όρους αποφυλάκιση του επιχειρηματία μέχρι το τέλος της δίκης αποφασίστηκε μετά την απολογία του (διαβάστε εδώ) ενώπιον του Δικαστηρίου όπου έδωσε σαφείς εξηγήσεις για τους λόγους της φυγοδικίας του.

Έτσι, το Συμβούλιο Εφετών τον άφησε ελεύθερο μέχρι την έκδοση της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, θέτοντας ως περιοριστικούς όρους την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, την εμφάνιση σε στο Αστυνομικό Τμήμα, καθώς και χρηματική εγγύηση 8.000 ευρώ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-11-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά