Logo

Έγκλημα στη Ρόδο: Ξυλοκοπήθηκε στο κελί του ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας [βίντεο]



 
 

Θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές Αυλώνα, όπου κρατείται, έπεσε ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι συγκρατούμενοί του παραβίασαν το κελί του και τον χτύπησαν με αποτέλεσμα ο 19χρονος να μεταφερθεί σε κέντρο υγείας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο “Eυαγγελισμός”.

Βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο φέρεται να καταγράφουν τη στιγμή του ξυλοδαρμού. Στα βίντεο διακρίνεται ένας άνδρας περιστοιχισμένος από κρατούμενους, να δέχεται ύβρεις και χτυπήματα και να φωνάζει: “Δεν το έκανα εγώ, ο άλλος το έκανε”.

Σε δηλώσεις του στον Ant1 ο δικηγόρος της οικογένειας της 21χρονης και θείος της καταδίκασε το περιστατικό του ξυλοδαρμού του 19χρονου. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται για την πλήρη εξιχνίαση του εγκλήματος και την πιθανότητα εμπλοκής και τρίτου προσώπου στην υπόθεση.

“Δεν ήταν πολύ σοβαρά τα τραύματα”

Λεπτομέρειες για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη έδωσε στη δημοσιότητα η διοικήτρια του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Νάγια Μητσάκη.

Μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ η Νάγια Μητσάκη είπε πως ο νεαρός μεταφέρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο νοσοκομείο.

“Εξετάστηκε από όλες τις κλινικές και εν συνεχεία αποχώρησε” δήλωσε. Σε ερώτηση σχετικά με την κατάστασή του τόνισε: “Ήταν χτυπημένος. Εφόσον όμως εξετάστηκε και μετά βγήκε, δεν ήταν πολύ σοβαρά τα τραύματά του, αλλιώς θα νοσηλευόταν”.

Επίμονοι και με βίαιη συμπεριφορά οι δολοφόνοι

Εν τω μεταξύ, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το παρελθόν των δραστών της δολοφονίας της φοιτήτριας. Ο 19χρονος Αλβανός, όπως κατήγγειλε κοπέλα η οποία διατηρούσε σχέση μαζί του στο παρελθόν, ήταν ιδιαίτερα επιθετικός και θεωρούσε τις γυναίκες κατώτερες, ενώ ο 21 ετών Έλληνας είχε προσεγγίσει την ίδια κοπέλα μόλις λίγες ημέρες πριν από τη δολοφονία της άτυχης Ελένης και ήταν ιδιαίτερα επίμονος ώστε να τη συναντήσει από κοντά, μιλώντας στον ΑΝΤ1..

Η ίδια υποστηρίζει πως ο 19χρονος υπήρξε επιθετικός και απέναντί της, ενώ στο παρελθόν είχε ξυλοκοπήσει κι άλλη κοπέλα.

Η κοπέλα ανέφερε πως στις 26 Νοεμβρίου δέχτηκε το τελευταίο μήνυμα από τον 21 ετών Ροδίτη. Την ίδια ημέρα ο 19χρονος πλησίασε τη φίλη της ζητώντας της να πάνε μια βόλτα οι τέσσερίς τους, κάτι το οποίο τα κορίτσια αρνήθηκαν. “Στις 27 μάθαμε ότι βρέθηκε νεκρή η κοπέλα και όταν μάθαμε πως δράστες ήταν αυτοί, πάθαμε σοκ” πρόσθεσε.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-12-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά