Logo

Χανιά: Την Παρασκευή η απολογία του καθηγητή που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μαθήτριες [φωτο]



 
 

Την Παρασκευή θα απολογηθεί τελικά ο 57χρονος καθηγητής, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων κοριτσιών. Ο κατηγορούμενος την Πέμπτη το μεσημέρι βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία, προκειμένου να προετοιμάσει  τους υπερασπιστικούς του ισχυρισμούς.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, σε βάρος του 57χρονου,  ο οποίος είναι ιδιοκτήτης φροντιστηρίου στα Χανιά και συνελήφθη πριν μερικές ημέρες, έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκων και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του zarpanews.gr, η όλη διαδικασία ξεκίνησε μετά από καταγγελία για πρόσφατο περιστατικό σε βάρος μαθήτριας, με τις αστυνομικές υπηρεσίες να διερευνούν με μεγάλη προσοχή την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, η καταγγελία στις  αστυνομικές αρχές έγινε τις ημέρες των Χριστουγέννων, με αποτέλεσμα αμέσως μετά να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της όλης υπόθεσης και τελικά να εντοπιστούν ενδείξεις για ασέλγεια σε βάρος και άλλων ανήλικων κοριτσιών, που πηγαίνουν πίσω ακόμα και 5-6 χρόνια.

Από την πλευρά του ο καθηγητής αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Σημειώνεται πως στον καθηγητή, έχουν απαγγελθεί και κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί όπλων και παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-1-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά