Logo

Παρέμβαση της Εισαγγελέως Αρείου Πάγου για τα απειλητικά μηνύματα κατά βουλευτών των ΑΝΕΛ



 
 

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου παρενέβη με αφορμή δημοσιεύματα του documento.gr, σύμφωνα με τα οποία βουλευτές των ΑΝΕΛ δέχονται στα κινητά τους απειλητικά μηνύματα για να μην ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών.

Η κ. Δημητρίου παρήγγειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ευάγγελο Ιωαννίδη, την διενέργεια επείγουσας προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να διακριβωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της παρακίνησης σε τέλεση κακουργημάτων.

Σύμφωνα με το documento.gr ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, Β4 ΝΟΔΕ, Σπύρος Αβραμάκος με sms ζητεί από τους παραλήπτες να παρέμβουν σε εκείνους τους βουλευτές των ΑΝΕΛ - δίνοντας τα τηλέφωνά τους – ώστε «να μην τολμήσουν» να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών.

Ειδικότερα το μήνυμα του Σ. Αβραμάκου ανέφερε:
«Στέλνουμε μήνυμα ή παίρνουμε τηλέφωνο σε αυτούς που φαίνονται πρόθυμοι να στηρίξουν την κυβέρνηση που θα προδώσει την Μακεδονία μας. Τους λέμε ότι αυτό δεν θα ξεχαστεί. Να μην τολμήσουν να προδώσουν την Μακεδονία».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-1-2019 από directNEWS.gr

 


Τελευταία Δικαστικά