Logo

Απολογήθηκε ο 63χρονος που κατηγορείται για τα απειλητικά sms στην Παπακώστα



 
 

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 63χρονος που κατηγορείται ότι έστειλε απειλητικά sms στην υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, ενόψει της ψήφισης για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι πράγματι απέστειλε δύο μηνύματα στο κινητό της κ. Παπακώστα τα οποία ανέφεραν «Η Μακεδονία δεν πωλείται» και «Έρχεται Γουδί». Υποστήριξε ωστόσο, ότι δεν είχε σκοπό να την απειλήσει ή να της προκαλέσει φόβο αλλά να της επισημάνει τις νομικές ευθύνες που πιστεύει ότι έχουν όσοι βουλευτές επικυρώσουν με την ψήφο τους την συμφωνία των Πρεσπών.

Οι δικηγόροι του Γιώργος Ράπτης και Ιωνάθαν Κωνσταντίνου, δήλωσαν στους δημοσιογράφους: «Ο εντολέας μου εξέφρασε μια γνώμη, την οποία μονίμως μετέδωσε σε μια βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου που λέει ότι από τις πράξεις και οι παραλείψεις της μπορεί να οδηγήσουν σε άσκηση ποινικής δίωξης. Ουδέποτε ασκήθηκε βία ή αποπειράθηκε βία. Δεν υπάρχει καμία σχέση με οργανωμένο ή μη σχέδιο, όπως υποστηρίζουν βουλευτές. Η δημοκρατία δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-1-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά