Logo

Ρόδος: Προφυλακίστηκε ο 23χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 19χρονης ΑμΕΑ



 
 

Η ανακρίτρια Ρόδου, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, έκρινε προφυλακιστέο τον 23χρονο Ρομά που κατηγορείται ότι μαζί με τον 20χρονο Αλβανό δράστη της δολοφονίας της φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, βίασαν 19χρονη κοπέλα ΑμΕΑ.

Ο 23χρονος κατά την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας αρνήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, τις κατηγορίες που του αποδίδονται. 

Ο δικηγόρος του, Γιάννης Χριστοδούλου, είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στους δημοσιογράφους: «Ο ίδιος δεν αποδέχεται τις κατηγορίες οι οποίες του αποδίδονται. Αποδέχεται την παρουσία του στο χώρο αλλά λέει ότι συνέβη, συνέβη με την κοινή γνώμη των όσων ήταν εκεί. Έγινε κάποια πράξη αλλά έγινε με κοινή συναίνεση όλων».

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα και έτσι μετά την απολογία του παίρνει το δρόμο για τις φυλακές. 

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», μέσα στις προσεχείς ημέρες αναμένεται να μεταχθεί στη Ρόδο, από τις φυλακές Γρεβενών όπου κρατείται, ο 20χρονος Αλβανός, προκειμένου να απολογηθεί στην ανακρίτρια για την υπόθεση τη νέα υπόθεση στην οποία εμπλέκεται.   

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-1-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά