Logo

Διαφώνησαν ανακριτής και εισαγγελέας για έναν εκ των συλληφθέντων στο συλλαλητήριο



 
 

Έξι από τους επτά συλληφθέντες για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την περασμένη Κυριακή αφέθηκαν ελεύθεροι την Πέμπτη μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή.

Αντίθετα, κρατούμενος στο κτήριο της ΓΑΔΑ θα παραμείνει ο έβδομος συλληφθείς, μέχρι να απoφανθεί για την "τύχη" του το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο το οποίο θα συγκληθεί προκειμένου να άρει τη διαφωνία που ανέκυψε μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση ή μη του συγκεκριμένου κατηγορούμενου.

Ο εν λόγω κατηγορούμενος φέρεται ότι ειναι μέλος της ακροδεξιάς οργάνωσης «Απέλλα», ο οποίος είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους για την επίθεση στη «Φαβέλα», στο Μικρολίμανο, το Φεβρουάριο του 2018.

Για τους υπόλοιπους έξι κατηγορούμενους ανακριτής και εισαγγελέας συμφώνησαν να αφεθούν ελεύθεροι. Σε ορισμένους εξ αυτών επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, 

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι κατά τις απολογίες τους οι περισσότεροι εκ των κατηγορούμενων αρνήθηκαν ότι συμμετείχαν στα επεισόδια και υποστήριξαν πως συνελήφθησαν αρκετή ώρα μετά, σε μεγάλη απόσταση, ενώ προσπαθούσαν να γλυτώσουν από τα χημικά που έπεφταν στο Σύνταγμα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-1-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά