Logo

Προφυλακίστηκε νεαρός χρήστης της εφαρμογής badoo για ασέλγεια σε βάρος 16χρονης



 
 

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και αρμόδιου εισαγγελέα, ένας 23χρονος από τον Πειραιά, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος μιας 16χρονης την οποία γνώρισε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής κατάλληλης για γνωριμίες ζευγαριών και την εκβίαζε.

Ο 23χρονος, μέσω της εφαρμογής "badoo" στην οποία εμφανιζόταν ως Νικόλας, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη της ανήλικης μαθήτριας την έπεισε να συνομιλούν σχετικά με το σεξ. Μετά άρχισε να την απειλεί ότι θα διαδώσει τις συνομιλίες τους σε συγγενείς και γείτονές της καθώς και ότι θα έλεγε ψέματα για την ερωτική της ζωή αν εκείνη δεν δεχόταν να συναντηθούν.

Τρομοκρατημένη η 16χρονη υπέκυψε στις απειλές του και στις αρχές Ιανουαρίου συναντήθηκε με τον 23χρονο σε μία πλατεία του Πειραιά. Εκεί ο νεαρός την εξενάγκασε με τη  βια σε ασελγείς πράξεις, ευτυχώς χωρίς να επιχειρήσει να την βιάσει.

Ωστόσο το μαρτύριο της ανήλικης μαθήτριας δεν τελείωσε εκεί. Λίγες ημέρες μετά ο 23χρονος απαίτησε, μέσω της εφαρμογής "badoo", να συναντηθούν ξανά και αυτή τη φορά να έχουν ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή. Μάλιστα, απείλησε την 16χρονη ότι εάν δεν εμφανιζόταν στο ραντεβού θα την επισκεπτόταν στο σπίτι της, το οποίο γνώριζε που βρίσκεται. 

Αν και φοβισμένη η κοπέλα δεν πήγε στη συνάντηση. Λίγο πριν φθάσει στο σπίτι της είδε τον 23χρονο να την περιμένει απ' έξω μαζί με έναν φίλο του. 

Η 16χρονη, ευτυχώς, κατάφερε να φύγει χωρίς να γίνει αντιληπτή από και πήγε κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε όσα συνέβησαν.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο δεν βρήκαν τον 23χρονο, ο οποίος είχε προλάβει να φύγει μαζί με τον φίλο του. 

Η σύλληψη του νεαρού πραγματοποιήθηκε από αστυνομικό της ομάδας Δ.Ι.ΑΣ, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, αλλά είχε ακούσει την καταγγελία της ανήλικης λίγο πριν αλλάξει βάρδια.

Ο αστυνομικός εντόπισε τον 23χρονο τυχαία και τον προσήγαγε στο τμήμα, όπου τον αναγνώρισε η 16χρονη και έτσι συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-1-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά