Logo

Κοζάνη: Στον ανακριτή τη Δευτέρα ο 19χρονος για βιασμό ανήλικης - Εμπλέκεται και σε διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία



 
 

Τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Κοζάνης ο 19χρονος που συνελήφθη για βιασμό ανήλικης μαθήτριας. Στο μεταξύ αποκαλύπτεται ότι ο 19χρονος είναι γνωστός στις αρχές, καθώς εμπλέκεται και σε διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία.

Ο 19χρονος, ο οποίος είναι και μαθητής, οδηγήθηκε το Σάββατο, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στα δικαστήριο της Κοζάνης. Μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του για βιασμό, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων, παραπέμφθηκε σε ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για αύριο Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozanimedia.gr, ο 19χρονος  που φέρεται να βίασε 17χρονη μαθήτρια σε περιοχή της Κοζάνης, είχε συλληφθεί πριν από ένα χρόνο για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία, μαζί με τον αδερφό του και μια ακόμη νεαρή κοπέλα. Μάλιστα, στον 19χρονο είχε επιβληθεί και η απαγόρευση να πλησιάζει σε άλλα σχολικά συγκροτήματα, πλην του δικού του.

Ο νεαρός φέρεται ότι λίγο μετά τις 22:00 της Παρασκευής ακολούθησε την 17χρονη μαθήτρια της Α΄ Λυκείου, που επέστρεφε σπίτι της, την απείλησε με μαχαίρι και την οδήγησε στην πυλωτή μιας οικοδομής στην περιοχή «Πλατάνια», όπου την υποχρέωσε σε σεξουαλική επαφή παρά τη θέλησή της.

Όταν ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις του φέρεται ότι πήρε το κινητό της κοπέλας και ότι την απείλησε να μην αποκαλύψει τι συνέβη, γιατί θα την έβρισκε.

Όμως, η ανήλικη ενημέρωσε τους γονείς της και κατήγγειλε αμέσως τον βιασμό στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, περιγράφοντας με λεπτομέρειες τα χαρακτηριστικά του δράστη. 

Η περιγραφή της κοπέλας αξιοποιήθηκε σε συνδυασμό με τα στοιχεία που ήδη διέθεταν οι αρχές για τον 19χρονο και έτσι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κοζάνης κατάφεραν μέσα σε δύο ώρες να τον ταυτοποιήσουν και να τον συλλάβουν μέσα στο σπίτι του στα Κοίλα Κοζάνης.


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-2-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά