Logo

Υπόθεση ξυλοδαρμού Θανάση Τζήλου: Παραδόθηκε 28χρονος ποδοσφαιριστής - Διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του δεύτερου δράστη



 
 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού του διαιτητή, Θανάση Τζήλου, καθώς ο ένας από τους δύο φερόμενους ως φυσικούς αυτουργούς της δολοφονικής απόπειρας βρίσκεται ήδη στα χέρια των αρχών, ενώ για τον δεύτερο έχει ήδη εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Ειδικότερα, παραδόθηκε την Πέμπτη στη ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους Αττικής, ο 28χρονος  ποδοσφαιριστής, Χ.Π., που φέρεται ως ένας από τους δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του Λαρισαίου διαιτητή. 

Ο 28χρονος, που εμφανίστηκε αυτοβούλως στους αστυνομικούς και κρατείται αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας Λάρισας, που έχει αναλάβει την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, προκειμένου να απολογηθεί. 

Σε βάρος του δεύτερου φερόμενου ως φυσικού αυτουργού της δολοφονικής απόπειρας, του  46χρονου Δ.Μ.που είχε νοικιάσει το λευκό Polo, με το οποίο οι δράστες πήγαν στη Λάρισα, έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος έχει διαφύγει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Ρωσία. 

Όπως αναφέρει το dikisports.blogspot.com, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε πως και οι δύο εμπλεκόμενοι είναι σεσημασμένοι, καθώς ο Χ.Π. προ εξαετίας είχε εμπλακεί σε παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ ο Δ.Μ. έχει κατηγορηθεί για τουλάχιστον 50 ένοπλες ληστείες τραπεζικών υποκαταστημάτων. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-2-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά