Logo

Βαρύς ο δικαστικός πέλεκυς για βιαστή ανήλικης την οποία εξέδιδε ο πατέρας της



 
 

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου τιμώρησε αυστηρά 68χρονο συνταξιούχο, που συνευρίσκονταν, έναντι ευτελούς αμοιβής, με ανήλικη την οποία εξέδιδε ο 42χρονος πατέρας της.

Οι δύο άνδρες κάθισαν στο εδώλιο, ωστόσο η καταδίκη ήταν βαρύτερη για τον 68χρονο σε σύγκριση με την ποινή που επιβλήθηκε στον πατέρα, ο οποίος εξέδιδε την κόρη του από την ηλικία των 10 ετών και για τέσσερα ολόκληρα χρόνια. 

Οι δικαστές, συγκεκριμένα, έκριναν τους δύο άνδρες ένοχους για τα κατά περίπτωση αδικήματα του βιασμού κατ' εξακολούθηση, της ασέλγειας με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών κατ' εξακολούθηση, της σωματεμπορίας ανηλίκου κατ' εξακολούθηση και της απλής συνέργειας σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών, έναντι αμοιβής κατ' εξακολούθηση κατά συνήθεια. 

Και επέβαλαν στον 68χρονο κάθειρξη 28 ετών (εκτιτέα τα 25 έτη) και χρηματική ποινή ύψους 100.000 ευρώ, ενώ καταδίκασαν τον 42χρονο σε κάθειρξη 13 ετών, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό της  μετέπειτα καλής συμπεριφοράς.

Οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Καλύμνου μετά από καταγγελία της ανήλικης κόρης του 42χρονου τον Αύγουστο του 2017.

Η αποκάλυψη της υπόθεσης είχε προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, καθώς ο πατέρας φέρεται να εξωθούσε στην πορνεία την κόρη του στον 68χρονο έναντι αμοιβής από 5 ευρώ έως 20 ευρώ την φορά (!) από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Αύγουστο του 2017.

Η ανήλικη φέρεται αρχικά να εξομολογήθηκε τα όσα βίωνε στις θείες της και στις 16 Αυγούστου 2017 κατήγγειλε τον πατέρα της και τον 68χρονο στους αστυνομικούς του Α.Τ. Καλύμνου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-2-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά