Logo

Αναβλήθηκε από το Εφετείο η δίκη για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου [βίντεο]



 
 

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας προχώρησε στην επ' αόριστον αναβολή της δίκης σε δεύτερο βαθμό για τη στυγερή δολοφονία του 23χρονου Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα.

Στο εδώλιο  κάθονται η μητέρα και ο πατριός του θύματος, οι οποίοι πρωτοδίκως έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό επρόκειτο να ξεκινήσει την Πέμπτη στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης, όπου μετήχθη το ζεύγος των πρωτοδίκως καταδικασθέντων. Ωστόσο, το δικαστήριο αποφάσισε την επ' αόριστον αναβολή της δίκης, καθώς απουσίαζε ο συνήγορος υπεράσπισης.

Ο 23χρονος Κωστής Πολύζος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στις 18 Φεβρουαρίου 2011. Οκτώ μήνες αργότερα ένας κυνηγός εντόπισε τυχαία το πτώμα, μισοφαγωμένο από τα αγρίμια, στο κτήμα του πατριού του νεαρού, του Χρήστου Ντιού, στο σημείο Πασά Γεφύρι, στα σύνορα των νομών Κοζάνης και Γρεβενών. 

Τον πρώτο καιρό της εξαφάνισης του νεαρού η μητέρα του, Δέσποινα Κουτσέγκου, εμφανιζόταν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» παριστάνοντας την δυστυχισμένη, που τάχα ανησυχούσε για την τύχη του παιδιού της.

Αργότερα, ωστόσο, αποκαλύφθηκε ότι το ζευγάρι δολοφόνησε τον 23χρονο για κάποια δάνεια που είχε πάρει στο όνομά του!

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καστοριάς, που εκδίκασε σε πρώτο βαθμό την υπόθεση, εξέδωσε το Νοέμβριο του 2016  έκρινε ενόχους χωρίς ελαφρυντικό τη σύγχρονη  «Μήδεια»  και τον πατριό του 23χρονου. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-2-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά