Logo

Εισαγγελική έρευνα για τις απειλές της «Κορυδαλλός - mafia» σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους



 
 

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, με παραγγελία προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, ζητεί να διερευνηθούν οι καταγγελίες του Αντώνη Αραβαντινού, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΣΥΕ), για τις απειλές που δέχονται οι υπάλληλοι από την «μαφία των φυλακών».

Όπως αποκάλυψε ο Αραβαντινός καθημερινά δέχονται απειλές και ξυλοκοπούνται σωφρονιστικοί υπάλληλοι και κρατούμενοι που δεν είναι υποταγμένοι στη βούληση “ισχυρών” κρατουμένων που δρουν με όρους μαφίας.

Είπε επίσης, ότι από τον περασμένο Αύγουστο του 2018 μέχρι σήμερα έχουν αυτοκτονήσει 5 κρατούμενοι μέσα στο ψυχιατρικό κατάστημα του Κορυδαλλού και οι αρμόδιοι του Υπουργείου Δικαιοσύνης «μιλάνε για Fake News».

Τέλος, ο Α. Αραβαντινός αποκάλυψε ότι τέσσερις αρχιφύλακες των φυλακών Δομοκού, Χανίων, Κορυδαλλού αλλά και ο ίδιος, έχουν λάβει απειλητικά σημειώματα με λουλούδια και γλυκά σπίτι τους. Πρόσθεσε δε, ότι έναν αρχιφύλακα τον απείλησαν ότι την επόμενη φορά θα βιάσουν τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια του μέσα στο σπίτι του.

Με την παραγγελία της, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητεί να διερευνηθεί άμεσα η βασιμότητα των καταγγελιών και εάν έχουν τελεστεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-2-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά