Logo

Κατερίνη: Εισαγγελική έρευνα μετά από καταγγελία για ξυλοδαρμό μεταναστών που ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους



 
 

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης παρήγγειλε τη διιενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης μετά από καταγγελία σύμφωνα με την οποία δύο Πακιστανοί που εργάζονταν σε κτηνοτροφική μονάδα της Πιερίας έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού, όταν ζήτησαν να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους.

Με βάση δημοσιεύματα που έφεραν στο φως την καταγγελία, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κατερίνης ανέθεσε στην τοπική Υποδιεύθυνση Ασφάλειας τη διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης (έρευνας), στα πλαίσια της οποίας θα κληθούν και οι δύο μετανάστες, προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν διάπραξη του αδικήματος της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ή όποιας άλλης πράξης αυτεπαγγέλτως διωκόμενης. 

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι της εισαγγελικής παρέμβασης προηγήθηκε καταγγελία της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ). Όπως καταγγέλθηκε, οι δύο Πακιστανοί, που εργάζονταν σε κτηνοτροφική μονάδα της Κάτω Μηλιάς Πιερίας, ξυλοκοπήθηκαν από τον εργοδότη τους και δύο ακόμη άνδρες, επειδή διεκδίκησαν τα δεδουλευμένα για την απασχόλησή τους. Για τα δεδουλευμένα έχουν απευθυνθεί και στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-2-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά