Logo

​Ελεύθεροι με όρους τρεις κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας Αμερικανού λοχία



 
 

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους σε ανακριτή του Ηρακλείου τρεις νεροί που κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία σε βάρος ενός 26χρονου Αμερικανού λοχία, στις Ασιτες.

Στον 20χρονο κατηγορούμενο από την Αγία Βαρβάρα, ο οποίος φέρεται ότι μαχαίρωσε τον Αμερικανό λοχία, επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της καταβολής χρηματικής εγγύησης 3.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές το μήμα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που διαμένει.

Στους δύο συγκατηγορουμένους του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που διαμένουν. 

Σύμφωνα με το cretalive. gr, ως προς τον 20χρονο φέρεται να υπήρξε ένας προβληματισμός για την ποινική του μεταχείριση. 

Οι συνήγοροι υπεράπσιης υποστήριξαν ότι οι ποινική δίωξη που ασκήθηκε είναι υπερβολική και νομικά άκυρη καθώς υπάρχει μία πλήξη, ένας αυτουργός, ο οποίος θα έπρεπε να παραπεμφθεί για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ο 20χρονος στην συμπλοκή με τον "θηριώδη" Αμερικανό φέρεται να χρησιμοποίησε το μαχαίρι, όπως υποστηρίζεται, για να γλιτώσει από τα χέρια του. Αναφέρεται ακόμα ότι όλοι είχαν πιει και οι ίδιοι και ο λοχίας.

Παράλληλα από την υπεράσπιση υποστηρίχθηκε ότι με βάση βίντεο, ο λοχίας μετά το επεισόδιο επέστρεψε στην πλατεία, κρατώντας ένα μαχαίρι, έτοιμος να πάρει το ...αίμα του πίσω.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-2-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά