Logo

Για κακούργημα διώκεται η μητέρα του βρέφους που απανθρακώθηκε στη Βάρκιζα



 
 

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα σε βάρος της 30χρονης μητέρας του βρέφους που βρέθηκε απανθρακωμένο σε διαμέρισμα στη Βάρκιζα, στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά. 

Συγκεκριμένα, σε βάρος της μητέρας ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για το κακούργημα της θανατηφόρου έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και για το πλημμέλημα του εμπρησμού από αμέλεια με αποτέλεσμα να επέλθει θάνατος.

Η δικογραφία παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε για να απολογηθεί η 30χρονη μητέρα, η οποία, ωστόσο, δεν είχε συνήγορο υπεράσπισης. 

Από την έρευνα των αρχών προέκυψε ότι η 30χρονη απουσίαζε για περίπου 24 ώρες από το σπίτι όπου είχε αφήσει την περίπου ενός έτους κόρη της, επιστρέφοντας μόλις τρεις φορές για να τη δει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές  η κατηγορούμενη μητέρα άφησε όλη την ημέρα ανοιχτή την ηλεκτρική σόμπα στο διαμέρισμα η οποία ακουμπούσε όμως στα κλινοσκεπάσματα, με αποτέλεσμα αυτά να αρπάξουν φωτιά και να βρει φρικτό θάνατο το ανήμπορο νήπιο που είχε εγκαταλειφθεί μόνο του όλη την ημέρα στο κρεβάτι από την μητέρα του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-2-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά