Logo

Υπόθεση θανάτου Λίνας Κοεμτζή: Μήνυση για τα απειλητικά μηνύματα που έλαβε η αδελφή της



 
 

Η οικογένεια της Λίνας Κοεμτζή, που το Νοέμβριο του 2016 βρέθηκε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, υπέβαλε μήνυση για τα απειλητικά μηνύματα τα οποία δέχτηκε στο κινητό της η αδελφή της αδικοχαμένης φοιτήτριας. 

Η Σταυρούλα Τομπάζη, μητέρα της 22χρονης Λίνας Κοεμτζή, αποκάλυψε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη ότι η τρίτη κόρη της άρχισε να λαμβάνει από αγνώστους μηνύματα με απειλητικό περιεχόμενο και έχει ήδη απευθυνθεί στη  Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να εντοπιστεί ο αποστολέας τους.

Η αδελφή της Λίνας Κοεμτζή δεν είναι το μόνο πρόσωπο από το περιβάλλον της που έχει λάβει απειλητικά μηνύματα. Φίλη του θύματος, που είχε καταγγείλει τον ωμό εκβιασμό, τον οποίο φέρεται να δεχόταν για το «ροζ» βίντεο, αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα μετά από απειλές!

Παραλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Ο θάνατος της άτυχης φοιτήτριας 2,5 χρόνια μετά εξακολουθεί να είναι ένα άλυτο μυστήριο λόγω και των σοβαρών παραλείψεων των αρχών που καθιστούν ακόμη πιο δυσχερή την εξιχνίαση της υπόθεσης. 

Για παράδειγμα το υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής δεν αναζητήθηκε εγκαίρως, με αποτέλεσμα να χαθούν στοιχεία που θα μπορούσαν από την πρώτη στιγμή να ρίξουν φως στις συνθήκες θανάτου της φοιτήτριας.

Η κάμερα τραπεζικού υποκαταστήματος που βρίσκεται απέναντι από την εστία είναι στραμμένη ακριβώς στο σημείο όπου έπεσε  η 22χρονη τη μοιραία νύχτα. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της τράπεζας τονίζουν ότι πλέον το επίμαχο οπτικό υλικό δεν είναι διαθέσιμο, καθώς διαγράφεται αυτόματα μετά από 45 ημέρες.

Παράλληλα, κατά τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής δεν ελήφθη δείγμα DNA από τα νύχια και τα ρούχα του θύματος, καθώς κάτι τέτοιο δεν ζητήθηκε από την αστυνομία, που είχε θεωρήσει το περιστατικό ως αυτοχειρία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-3-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά