Logo

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Την Τετάρτη απολογείται η 56χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του μεσίτη [βίντεο]



 
 

Την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή η Γερμανίδα που κατηγορείται για τη δολοφονία του 64χρονου μεσίτη στο Χαλάνδρι.

Η 56χρονη την Κυριακή οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Ποινικής Αγωγής Αθηνών ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος της και την παρέπεμψε σε ανακριτή από τον οποίο η κατηγορουμένη ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να ενημερωθεί επί της δικογραφίας και να προετοιμάσει την απολογία της. 

Η φερόμενη ως δράστης της ανθρωποκτονίας υποστήριξε στους αστυνομικούς: «Γύρισε σπίτι μεθυσμένος και φώναζε. Εγώ για να τον ηρεμήσω του έριξα πέντε με έξι ηρεμιστικά χάπια σε μια πορτοκαλάδα. Δεν είχα αντιληφθεί ότι πέθανε. Το κατάλαβα δύο ημέρες αργότερα. Δεν γνωρίζω με ποιόν τρόπο πέθανε».

Επί  δεκαπέντε ημέρες μετά το έγκλημα η Γερμανίδα φέρεται ότι καθόταν στο διαμέρισμα, δίπλα στη σορό του 64χρονου, ενώ στη συνέχεια πήγε στη Γερμανία. 

Για άγνωστο, όμως, λόγο, η 56χρονη  ξαναγύρισε στην Ελλάδα. Στη συνέχεια διέμενε σε ξενοδοχείο στο Παγκράτι, όπου και την εντόπισαν οι αστυνομικοί. 

Η γυναία, αρχικά  προσήχθη, ενώ στη συνέχεια, στο πλαίσιο της ποινικής δικογραφίας, εκδόθηκε σε βάρος της σχετικό ένταλμα και έτσι συνελήφθη.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-3-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά