Logo

Κρήτη: Προφυλακίστηκε 48χρονος για ασέλγεια σε ανήλικη



 
 

Προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του 48χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος 11χρονης από τη γειτονιά του.

Ο 48χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο γραφείο του ανακριτή από την πίσω πόρτα, για λόγους ασφαλείας, ενώ δεν έλειψε η ένταση, καθώς συγγενείς του κοριτσιού είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, ζητώντας επίμονα από τους αστυνομικούς να τους αφήσουν να τον πλησιάσουν.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας ο  φερόμενος ως δράστης της ασέλγειας -που αποκαλύφθηκε από τους γονείς της 11χρονης-  φυγαδεύτηκε προκειμένου να αποφευχθούν πράξεις αντεκδίκησης.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε το περασμένο Σάββατο. Όπως υποστηρίζουν οι γονείς της μικρής μαθήτριας, είχαν αφήσει το κορίτσι σε φιλικό τους πρόσωπο όσο εκείνοι θα έλειπαν. Ο 48χρονος γείτονας, φέρεται – σύμφωνα με το περιεχόμενο της καταγγελίας – να έπεισε το κορίτσι να τον ακολουθήσει στην ταράτσα όπου και ασέλγησε σε βάρος του.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο 48χρονος αρνείται  τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-3-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά