Logo

Κρήτη: Ισόβια σε κατηγορούμενο για εμπορία κοκαΐνης [βίντεο+φωτο]



 
 

Στο εδώλιο βρέθηκαν ένας 44χρονος και μία 32χρονη ένα, περίπου, χρόνο μετά τη σύλληψή τους στα Χανιά για μεταφορά και διακίνηση κοκαΐνης.

Η δίκη τους ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ολοκληρώθηκε την Τετάρτη με τον 44χρονο να οδηγείται στη φυλακή. Το δικαστήριο του επέβαλε τη μεγαλύτερη προβλεπόμενη ποινή, δηλαδή, ισόβια κάθειρξη και χρηματικό πρόστιμο 150.000 ευρώ για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών.

Η 32χρονη, η οποία μετέφερε πάνω από ένα κιλό κοκαΐνης,  με πλοίο της γραμμής από Πειραιά με προορισμό την αγορά των Χανίων, αφέθηκε ελεύθερη αφού η ποινή που της επιβλήθηκε είναι φυλάκιση 3 ετών με αναστολή.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, η υπόθεση “ξεσκεπάστηκε”, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος συνελήφθη στις 19 Μαιου του 2018, τη στιγμή που παραλάμβανε από την 32χρονη την ποσότητα κοκαΐνης, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι ήταν ο βασικός αρχηγός τμήματος του κυκλώματος που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Χανίων τον περασμένο Δεκέμβριο στα Χανιά.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα μετά τη σύλληψή των δύο εμπλεκομένων στην υπόθεση από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Χανίων

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-3-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά