Logo

Πρέβεζα: Ποινική δίωξη για τη δολοφονία της Αγγελικής Πεπόνη



 
 

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για την υπόθεση της 26χρονης Αγγελικής Πεπόνη, που είχε εξαφανιστεί στις 17 Ιουνίου του 2010, άσκησε σήμερα η Εισαγγελία της Πρέβεζας.

Σημειώνεται, ότι το κρανίο του θύματος είχε εντοπιστεί στις 14 Οκτωβρίου 2018 στη βιομηχανική περιοχή της Πρέβεζας και μετά από εξέταση DNA διαπιστώθηκε ότι ανήκει στην 26χρονη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι συγγενείς της Αγγελικής Πεπόνη από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής της είχαν “δείξει” συγκεκριμένο πρόσωπο ως άμεσα σχετιζόμενο. Επρόκειτο για έναν άνδρα 54 ετών σήμερα, με τον οποίο η κοπέλα φέρεται να διατηρούσε προσωπική σχέση. Μάλιστα, το κρανίο της Αγγελικής βρέθηκε σε μικρή, σχετικά, απόσταση, από το σπίτι του ανθρώπου που η οικογένεια της κοπέλας είχε υποδείξει ως πρόσωπο - κλειδί στην εξαφάνιση. Εκείνος τότε είχε υποστηρίξει ότι η κοπέλα είχε φύγει από το σπίτι του προς άγνωστη κατεύθυνση, κάνοντας λόγο ακόμη και για φυγή της στην Αλβανία. Με δεδομένο ότι δεν είχε βρεθεί το παραμικρό ίχνος της κοπέλας, ο φάκελος με το όνομά της παρέμενε όλα αυτά τα χρόνια ανοιχτός με την ένδειξη “εξαφάνιση”, χωρίς οι έρευνες να μπορούν να προχωρήσουν περισσότερο.

Μετά την εξέλιξη αυτή σχηματίστηκε δικογραφία η οποία διαβιβάστηκε στον τακτικό ανακριτή της Πρέβεζας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-3-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά