Logo

Ελεύθερη με όρους η 32χρονη που κατηγορείται ότι έσπρωξε τον φίλο της από το μπαλκόνι



 
 

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της σε ανακριτή η 32χρονη, η οποία κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς φέρεται ότι έσπτρωξε τον φίλο της από το μπαλκόνι του σπιτιού που έμεναν.

Συγκεκριμένα, στην 32χρονη κατηγορούμενη επιβλήθηκαν, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου κατοικεί και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. 

Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι καυγάδισε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και κάποια στιγμή βγήκαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος εκεί όπου ο 39χρονος άνδρας βρέθηκε στο κενό με σοβαρά τραύματα.

Η σύντροφος του 39χρονου συνελήφθη, λίγο μετά και ύστερα από όσα κατάφερε να πει ο τραυματίας κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Η 32χρονη κατά την απολογία της ενώπιον του 30ου τακτικού ανακριτή υποστήριξε πως δεν γνωρίζει τις ακριβείς συνθήκες πτώσης του συντρόφου της.

Συγκεκριμένα, φέρεται να είπε:  "Είχε γίνει πολύ επιθετικός και με χτυπούσε. Αν είχε υπάρξει εγκληματική ενέργεια από μένα, θα είχε σοβαρότερες κακώσεις και δεν θα ήταν στη ζωή. Είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες μπύρας. Στο σπίτι βρέθηκε και ένα κουτί με ναρκωτικά χάπια και τρεις φιάλες κρασιού."

Σε δηλώσεις της η 32χρονη ισχυρίστηκε ότι δεν έσπρωξε ποτέ τον σύντροφό της, λέγοντας: «Ελπίζω να γίνει καλά. Φοβήθηκα μετά από καυγά που είχαμε και τον κλείδωσα έξω, στο μπαλκόνι. Κάλεσα τρεις φορές την αστυνομία για να με βοηθήσει. Ελπίζω να γίνει καλά και να πει την αλήθεια, ότι δεν τον έσπρωξα εγώ. Εννοείται πως θα τον επισκεφθώ στο νοσοκομείο, αν με αφήσει η οικογένειά του, γιατί αυτοί πιστεύουν πως εγώ τον έριξα...».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-3-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά