Logo

Στην ανακρίτρια για συμπληρωματική απολογία ο 21χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη [βίντεο]



 
 

Ενώπιον της ανακρίτριας Γρεβενών μετήχθη την Τετάρτη ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. 

Ο 21χρονος κατηγορούμενος, συγκεκριμένα, προσήχθη στο ανακριτικό γραφείο προκειμένου να δώσει συμπληρωματική απολογία, κατόπιν σχετικού αιτήματος της ανακρίτριας Ρόδου. 

Στο πλαίσιο της συμπληρωματικής απολογίας, ο 21χρονος θα έπρεπε να παραδώσει τους κωδικούς του για δύο λογαριασμούς που διατηρεί σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, καθώς και τον κωδικό πρόσβασης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, o κατηγορούμενος επιχείρησε να αστειευτεί με την υπόθεση, απευθυνόμενος στην ανακρίτρια Γρεβενών.

«Επιτέλους ελεύθερος», φέρεται να δήλωσε ο κατηγορούμενος στην ανακρίτρια, η οποία τον ρώτησε τι εννοεί και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

-«Αποφυλακίζομαι, τι δεν αποφυλακίζομαι;»

-«Όχι, για ανάκριση βρίσκεστε εδώ»

- «Α, και εγώ νόμιζα ότι αποφυλακίζομαι»

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 21χρονος  αρνήθηκε να δώσει συμπληρωματική απολογία χωρίς την παρουσία συνηγόρου, ενώ η οικογένειά του όρισε νέο δικηγόρο Αθηνών, ο οποίος αναμένεται να μεταβεί στα Γρεβενά και να συνοδεύσει εκ νέου τον κατηγορούμενο στην ανακρίτρια.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως μετά τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων στους δύο υπολογιστές της Ελένης Τοπαλούδη, όπου δεν βρέθηκαν αξιόλογα ευρήματα, οι αρχές ρίχνουν το βάρος τους στα κινητά τηλέφωνα δραστών και θύματος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκκρεμεί η απάντηση της εταιρείας Facebook από τις ΗΠΑ, στο αίτημα της ανακρίτριας Ρόδου για άρση των απορρήτων των προσωπικών λογαριασμών των δύο κατηγορουμένων και της Ελένης Τοπαλούδη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-3-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά