Logo

Βόλος: Φυλάκιση 20 μηνών σε πατέρα που χαστούκισε την κόρη του



 
 

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε σε φυλάκιση 20 μηνών, με τριετή αναστολή έναν 48χρονο Αλβανό για το δυνατό χαστούκι που έδωσε στην 16χρονη κόρη του, όταν την έπιασε να… καπνίζει.

Ο κατηγορούμενος, που προκάλεσε στην κόρη του  κάκωση στο κεφάλι και στον αυχένα, κατά την απολογία του περιέγραψε όσα συνέβησαν το επίμαχο απόγευμα και τον οδήγησαν στο να χαστουκίσει το παιδί του.

«Γύρισα στο σπίτι από τη δουλειά και ζήτησα από την γυναίκα μου να πάει στο περίπτερο και να αγοράσει μια εφημερίδα, για να διαβάσουμε τις αγγελίες, επειδή ψάχνουμε σπίτι. Δεν ξέρω να διαβάζω και αναζήτησα την κόρη μου για να με βοηθήσει. Μπήκα στο δωμάτιο της και διαπίστωσα ότι έχει φύγει, βάζοντας τα σκεπάσματα της με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται πως κοιμάται». 

Στη συνέχεια ο 48χρονος ανέφερε ότι κάλεσε την κόρη του στο τηλέφωνο, αλλά εκείνη δεν απαντούσε. Τότε, όπως είπε, άρχισε να την  αναζητά και τελικά κατάφερε να την εντοπίσει στην αυλή ενός σχολείου να καπνίζει μαζί με παρέα νεαρών.

«Της ζήτησα να έρθει στο σπίτι. Εκείνη αρνήθηκε και της έριξα ένα χαστούκι στο πρόσωπο και μία στους γλουτούς» είπε ο κατηγορούμενος και πρόσθεσε ότι πριν δύο μήνες η 16χρονη έφυγε από τη πατρική εστία και αγνοούνταν για δύο ημέρες, κάτι που το κάνει, όπως είπε, συχνά, συμπληρώνοντας ότι δεν τον ακούει καθόλου.

Όταν ο εισαγγελέας της ε΄δρας τον ρώτησε αν έχει μετανιώσει για την πράξη του, ο 48χρονος παραδέχθηκε ότι δεν έπρεπε να τη χτυπήσει, αλλά εκνευρίστηκε επειδή την είδε να καπνίζει.

Ο εισαγγελέας στην αγόρευσή του πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου, υποστηρίζοντας ότι με τη στάση του στο Δικαστήριο έδειξε να μην έχει μετανιώσει για τον ξυλοδαρμό της κόρης του.

Το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και επέβαλλε στον κατηγορούμενο φυλάκιση 20 μηνών με τριετή αναστολή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-4-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά