Logo

Λαμία: Προφυλακίστηκε 35χρονος για διακίνηση ηρωίνης



 
 

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του το Σάββατο σε ανακριτή της  Λαμίας ένας 35χρονος που συνελήφθη όταν αποβιβάστηκε από το τρένο στο ΣΣ Λιανοκλαδίου ερχόμενος από Αθήνα.

Η σύλληψη του 35χρονου πραγματοποιήθηκε από  αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας μετά από έλεγχο που του έγινε κατά τον οποίο βρέθηκε  επιμελώς κρυμμένη σε αυτοσχέδιο τσιμπούκι, μικροποσότητα ναρκωτικών που έμοιαζε με τη γνωστή ναρκωτική ουσία «σίσα».

Με βάση τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από την έρευνα, οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του 35χρονου για διακίνηση ηρωίνης στην πιάτσα της Λαμίας και σε άλλες περιοχές της Φθιώτιδας.

Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, στη δικογραφία  συμπεριλαμβάνονται τέσσερα ακόμη άτομα, δυο άντρες ηλικίας 32 ετών και 46 ετών, καθώς και δύο γυναίκες, ηλικίας 59 ετών και 26 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται επίσης για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 35χρονος από τη Λαμία, από κοινού με τους συνεργούς του, τουλάχιστον από τις αρχή του χρόνου, δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην διακίνηση ηρωίνης, σε διάφορους χρήστες περιοχών της Φθιώτιδας.

Για το σκοπό αυτό, ο 35χρονος μετέβαινε σε περιοχές της Αττικής, όπου αφού προμηθευόταν ποσότητες ηρωίνης, επέστρεφε στην πόλη της Λαμίας και μαζί με τους συνεργούς του, αρχικά απέκρυπτε και στη συνέχεια τις έσπρωχνε στις πιάτσες των ναρκομανών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-4-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά