Logo

Ελεύθερος ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Χρήστος Πατσατζόγλου



 
 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, καθώς και της Εθνικής Ομάδας, Χρήστος Πατσατζόγλου, πέρασε ένα 24ωρο στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, καθώς συνελήφθη στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας,  όταν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του βρέθηκαν «μαϊμού»  προϊόντα.

Η σύλληψη του άλλοτε διεθνούς ποδοαφαιριστή  πραγματοποιήθηκε στις 3 Απριλίου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι τον σταμάτησαν για έναν τυχαίο έλεγχο στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Πύργου. Μόλις οι αστυνομικοί άνοιξαν τον  χώρο αποσκευών του οχήματος, ανακάλυψαν πλήθος προϊόντα απομιμήσεις γνωστών διεθνών εταιρειών, όπως αθλητικά παπούτσια, γυαλιά ηλίου, εσώρουχα και ήδη ρουχισμού για τα οποία δεν διέθετε τα απαραίτητα παραστατικά.

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου, που κατάγεται από την Αγία Βαρβάρα, σύμφωνα με την αστυνομία, διατηρεί στην περιοχή καταγωγής του δύο μεγάλα καταστήματα με είδη ένδυσης μαζί με την μητέρα και την αδελφή του καθώς και ένα ακόμη στη Χαλκίδα.  Έτσι, λόγω της  ενασχόλησής του με το εμπόριο, μετέφερε αυτά τα είδη. Ωστόσο, η έλειψη παραστατικών για την αγορά και τη μεταφορά τους οδήγησε στην σύλληψή του. 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής οδηγήθηκε στην  ΓΑΔΑ όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, ενώ οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα που άσκησε δίωξη σε βάρος του  και στη συνέχεια έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί 

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου αφέθηκε ελεύθερος, καθώς κρίθηκε πως δεν είναι ύποπτος φυγής.

Σημειώνεται, ότι την υπεράσπισή του ανέλαβε γνωστός δικηγόρος, ο οποίος μάλιστα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας και ο Πατσατζόγλου κατεβαίνει με τον συνδυασμό του ως δημοτικός σύμβουλος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-4-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά