Logo

Κάθειρξη 29 ετών σε δικηγόρο που ασελγούσε στην 7χρονη εγγονή του [βίντεο]



 
 

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας καταδίκασε σε κάθειρξη 29 ετών  σε 70χρονο Λαμιώτη, που ασελγούσε στην 7χρονη εγγονή του. 

Ο συνταξιούχος δικηγόρος,  απολογήθηκε τον Ιούνιο του 2018 για την υπόθεση αυτή και κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Όταν έπαιρνε το δρόμο για τη φυλακή, κατεβαίνοντας τα σκαλιά των δικαστηρίων της Λαμίας,  είχε υποστηρίξει ότι είναι αθώος και ότι η αλήθεια θα λάμψει στο ακροατήριο.

Ωστόσο, το δικαστήριο έκρινε ότι είναι ένοχος. 

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι στην ιατροδικαστική έκθεση φέρεται να αναφέρονται για το 7χρονο κοριτσάκι τα εξής: «δια τριβής στα γεννητικά όργανα και μερική ρήξη παρθενικού υμένα, η οποία προήλθε τρεις με πέντε μέρες πριν από την 7/6». Επίσης, στην έκθεση σημειωνόταν ότι «χρειάζονται και περαιτέρω εξετάσεις...».

Εκτός από το 7χρονο κορίτσι, ανάλογες ανατριχιαστικές περιγραφές στους ειδικούς που εξέτασαν τα δύο παιδιά, φέρεται να έδωσε και ο 9χρονος αδερφός της παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Μάλιστα φέρεται να έχει καταθέσει ότι δεν θέλει να είναι με τον παππού του ο οποίος τον χτυπάει και τον βρίζει. Μάλιστα, σε ερώτηση αν τον ακουμπούσε σε ευαίσθητα σημεία, η απάντησή του ήταν καταφατική. 

To lamiareport.gr υπενθυμίζει πως μόλις ήρθαν στο φως τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο Δημήτρης Κρούπης παραιτήθηκε από συνήγορος του κατηγορουμένου, λέγοντας: «Οι αρχές μου δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπιση του συναδέλφου...» . 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-4-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά