Logo

Βόλος: Δίωξη σε άνδρα που ασελγούσε σε δύο αγοράκια



 
 

Τον εφιάλτη μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, σε περιοχή περιφερειακά του Βόλου, φαίνεται ότι ζούσαν επί τουλάχιστον έναν χρόνο δύο ανήλικα αγόρια.

Την ώρα που οι γονείς τους έλειπαν στην εργασία τους, συγγενικό τους πρόσωπο, που υποτίθεται ότι είχε επιφορτιστεί να τα προσέχει, ασελγούσε σε βάρος τους.

Τα δύο αδέρφια έσπασαν τη σιωπή τους μιλώντας στη μητέρα τους. Η υπόθεση έφθασε πρόσφατα στα γραφεία της Εισαγγελίας Βόλου, όπου προσέφυγε η μητέρα των δύο ανήλικων αγοριών, το ένα είναι κάτω από 14 και το άλλο κάτω από 12 ετών.

Σοκαρισμένη απ’ όσα της κατήγγειλαν οι γιοι της για τις πράξεις συγγενικού της προσώπου, που υποτίθεται ότι θα πρόσεχε τα δύο παιδιά, ζήτησε τη βοήθεια των εισαγγελικών αρχών.

Από την Εισαγγελία Βόλου διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση, η οποία προσφάτως ολοκληρώθηκε.

Με βάση τα ευρήματα, ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη εναντίον του άντρα συγγενή της οικογένειας για αποπλάνηση και κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων από πρόσωπο που συνοικεί με τους δύο ανήλικους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να ασελγούσε πάνω στα κορμιά των δύο μικρών αγοριών, εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονιών τους.

Για τουλάχιστον έναν χρόνο, από τις αρχές του περασμένου έτους, τα δύο αδερφάκια έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη και μάλιστα από συγγενικό τους πρόσωπο, το οποίο εμπιστεύονταν και το κυριότερο εμπιστεύτηκαν και οι γονείς τους.

Ο πατέρας και η μητέρα των ανήλικων έπρεπε να λείπουν συχνά από το σπίτι για την εργασία τους προκειμένου να τα φέρουν οικονομικά πέρα.

Τα δύο αγόρια όμως δεν μπορούσαν να μένουν επί ώρες μόνα τους χωρίς κανείς να τα επιβλέπει. Ζήτησαν από συγγενή τους, που ήταν της απολύτου εμπιστοσύνης τους, να προσέχει τα δύο αγόρια τις ώρες που εκείνοι εργάζονταν. Ούτε που μπορούσαν να φανταστούν τι γινόταν μέσα στο σπίτι και πώς στιγματίζονταν αθώες παιδικές ψυχές.

Φαίνεται ότι τα δύο παιδιά δεν άντεξαν τα «καμώματα» του συγγενή τους και εκμυστηρεύτηκαν στη μητέρα τους τι τα έβαζε να κάνουν τις ώρες που οι γονείς δεν ήταν στο σπίτι.

Η μητέρα των δύο ανηλίκων προχώρησε άμεσα σε καταγγελία και η υπόθεση δείχνει να παίρνει τον δρόμο της. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-4-2019 από directNEWS.gr  πηγή: Ταχυδρόμος 


Τελευταία Δικαστικά