Logo

Τη Δευτέρα συζητείται αγωγή του Κωνσταντίνου Αγγελίδη - Ζητά αποζημίωση 3 εκατ. ευρώ



 
 

Αύριο Δευτέρα συζητείται στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αγωγή για το τροχαίο ατύχημα που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης τις παραμονές Χριστουγέννων του 2017.

Την αγωγή έχουν υποβάλει ο παρουσιαστής και η σύζυγός του, Ευαγγελία Βαρσάμη και με αυτή στρέφονται κατά του οδηγού του λεωφορείου που ενεπλάκη στο ατύχημα, της εταιρείας «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε (πρώην ΕΘΕΛ.ΑΕ) και της  ασφαλιστικής,  ζητώντας αποζημίωση συνολικού ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης ζητά 2.796.000 ευρώ, ενώ η Ευαγγελία Βαρσάμη 108.000 ευρώ για την ανατροφή του 8χρονου παιδιού τους μέχρι να συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας του. 

Μέσα στις 16 σελίδες της αγωγής, μεταξύ άλλων περιγράφεται λεπτό προς λεπτό η στιγμή του τροχαίου που σημειώθηκε παραμονές Χριστουγέννων στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. 

«Το λεωφορείο χωρίς καμία προειδοποίηση επιχείρησε να διασχίσει κάθετα  όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας. Προσπάθησε να περάσει δηλαδή από τη δεξιά στην αριστερή λωρίδα .Κάνοντας ο οδηγός αυτή την κίνηση κατέλαβε όλο το πλάτος του δρόμου.  Λόγω του μεγάλου μήκους του λεωφορείου -η λεγόμενη φυσαρμόνικα -στέρησε σε μένα που οδηγούσα την μηχανή μου την οποιαδήποτε δυνατότητα διαφυγής. Για λίγα εκατοστά δεν μπόρεσα να περάσω για να σωθώ η μηχανή ανετράπη και πήρε φωτιά.

Στην αγωγή περιγράφεται, παράλληλα, από τους δύο ενάγοντες ο Γολγοθάς που βιώνουν από εκείνη την ημέρα με τα δεκάδες χειρουργεία και τα κέντρα αποκατάστασης, αναφέροντας, μεταξύ άλλων: "..Έχω γίνει φυτό πια" . Ενάγοντες ζητούν την αποζημίωση μαμούθ, καθώς,  όπως τονίζουν, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης αδυνατεί πλέον να εργαστεί. 

Ο δικηγόρος της οικογένειας Αγγελίδη, Αγαμέμνων Τάτσης, δήλωσε στο star.gr, ότι το ατύχημα συνέβη με αποκλειστική υπαιτιότητα του οδηγού του αστικού λεωφορείου ο οποίος άλλαξε δύο λωρίδες φράζοντας την πορεία του παρουσιαστή ο οποίος δεν είχε και καμία δυνατότητα αντίδρασης παρά το ότι προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση. Άλλωστε όπως αποδείχθηεκ το λεωφορείο δεν ακολουθούσε την πορεία που προβλέπει το δρομολόγιο..

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-4-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά