Logo

Κρήτη: Κάθειρξη 39 ετών σε 33χρονο πατέρα που βίαζε επί τρία χρόνια την ανήλικη κόρη του



 
 

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης σε 33χρονο πατέρα από την ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου, ο οποίος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για τον βιασμό της κόρης του επί τρία ολόκληρα χρόνια, από την ηλικία των 5 ετών έως 8 ετών.

Η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου ήταν κόλαφος για τον κατηγορούμενο καθώς του επιβλήθηκε κάθειρξη 18 ετών για βιασμό,  κάθειρξη 20 ετών για αποπλάνηση ανηλίκου και κάθειρξη 20 ετών για ασέλγεια μεταξύ συγγενών. Η συνολική επιβληθείσα ποινή ήταν 58 ετη και κατά συγχώνευση 39 έτη (εκτιτέα 25 έτη).

Μετά την καταδίκη του ο 33χρονος, που αρνείται τις κατηγορίες,  θα οδηγηθεί στην φυλακή, καθώς η έφεσή του δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Το cretalive.gr αναφέρει σε ρεπορτάζ του ότι διαρκούσης της δίκης το παιδί, που είναι σήμερα 11 ετών,  εξετάστηκε από γυναικολόγο, ο οποίος διαπίστωσε ότι το παιδακι έχει βιαστεί συστηματικά και παρουσιάζει την σεξουαλικη δραστηριότητα μιας ενήλικης γυναίκας!

Η κακοποίηση, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, γινόταν από το 2013 έως το 2016.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η μητέρα του παιδιού έκανε την καταγγελία αφού χώρισε τον 33χρονο. Η μητέρα υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τίποτα και ότι το παιδί της αποκάλυψε όσα συνέβαιναν αφού ένιωσε ασφάλεια με την απομάκρυνση του πατέρα του.  Ο 33χρονος φέρεται να το φόβιζε ότι αν πει το παραμικρό θα έχουν όλοι συνέπειες και το ίδιο και η μητέρα του.

Ο καταδικασθείς  ισχυρίζεται ακόμα ότι η καταγγελία είναι στημένη από την πρώην γυναίκα του και την πρώην πεθερά του για οικονομικούς λόγους. 

Ο δικηγορος της πολιτικής αγωγής,  Γιώργος Αθανατος, δήλωσε ότι είναι από τα πιο σκληρά αδικήματα κατά της ελευθερίας της γενετήσιας αξιοπρέπειας που έχει συναντήσει στα 40 χρονια δικηγορίας του

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-4-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά