Logo

Θήβα: Προφυλακίστηκε ο παιδίατρος για τις ασελγείς πράξεις σε 8χρονο κοριτσάκι



 
 

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του τη Μεγάλη Πέμπτη ο 64χρονος Διευθυντής της Παιδιατρικής  Κλινικής του Νοσοκομείου Θηβών για την υπόθεση των ασελγών πράξεων σε βάρος ενός 8χρονου κοριτσιού. 

Η υπόθεση έφθασε στη Δικαιοσύνη μετά την καταγγελία στην οποία προέβη η μητέρα της 8χρονης. Σε βάρος του παιδιάτρου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για  τα αδικήματα της αποπλάνησης και ασέλγειας ανηλίκου, καθώς και για αθέμιτη φωτογράφιση. 

Τα όσα αποκαλύφθηκαν για τον εν λόγω γιατρό έχουν σοκάρει το Πανελλήνιο, καθώς φέρεται ότι και στο παρελθόν είχε τελέσει ανάλογες πράξεις, Συγκεκριμένα, μία κοπέλα 27 ετών παρουσιάστηκε σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής της Αττικής, όπου διαμένει, και κατήγγειλε ότι και η ίδια είχε πέσει θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του  εν λόγω γιατρού στο Νοσοκομείο της Θήβας όταν ήταν στην ηλικία των 13 ετών. 

Μάλιστα, το lamiareport.gr, αναφέρει ότι  αυτή η τελευταία εξέλιξη έπαιξε σημαντικό ρόλο για την απόφαση που έλαβαν ομόφωνα ανακριτής και αρμόδιος εισαγγελέας, με αποτέλεσμα ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Θηβών να πάρει Πασχαλιάτικα το δρόμο για τη φυλακή.  

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-4-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά