Logo

Καλαμάτα: Προφυλακίστηκε 43χρονος που βίαζε την ανήλικη κόρη του



 
 

Το δρόμο για τη φυλακή έδειξαν ο ανακριτής και η αρμόδια εισαγγελέας Καλαμάτας στον 43χρονο πατέρα που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη του από την ηλικία των 12 ετών.

Ο κατηγορούμενος, που συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, πέρασε εκ νέου το κατώφλι του ανακριτή το Σάββατο και μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Όπως αναφέρει το eleftheriaonline.gr, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο πατέρας έδερνε και κακοποιούσε και τη μητέρα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το βράδυ του Πάσχα, όταν η κόρη του κατηγορουμένου, που σήμερα είναι 16.5 ετών, δεν άντεξε και ξέσπασε μπροστά σε όλη της την οικογένεια.

Ο πατέρας εκείνη τη βραδιά έγινε βίαιος και επιθετικός, επειδή το κορίτσι είχε βγει πιο πριν με φίλες, ενώ στις αρχές του Απριλίου, σύμφωνα με πληροφορίες,  είχε προσπαθήσει να ασελγήσει σε μια από τις φίλες της κόρης του. Τότε ήταν και η πρώτη φορά που η έφηβη μοιράστηκε με την φίλη της τους αλλεπάλληλους βιασμούς σώματος και ψυχής που δεχόταν από τον πατέρα της.

Μετά από τις αποκαλύψεις που έκανε η κόρη, η μητέρα πήρε αυτή και το άλλο της παιδί και έφυγαν από το σπίτι, οπότε και φιλοξενούνται σε συγγενείς.

Η μητέρα και η κόρη πήγαν και στην αστυνομία και μετά την καταγγελία αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν τον πατέρα οδηγώντας τον ενώπιον της Δικαιοσύνης. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-5-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά