Logo

Λαμία: Προφυλακίστηκε ο πατέρας που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της κόρης του [βίντεο]



 
 

Το δρόμο για τις φυλακές  έδειξαν την Τετάρτη ανακριτής και ειδαγγελέας στον «πα-τέρα» και τους δύο φίλους του, που ασελγούσαν σε βάρος της κόρης του πρώτου η οποία έχει βαριά νοητική υστέρηση.

Ο 53χρονος Λαμιώτης απολογήθηκε για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης κόρης του με νοητική υστέρηση. 

Στον ανακριτή απολογήθηκαν και οι δύο  δύο «φίλοι – πελάτες» του 53χρονου, ηλικίας 59 ετών και 60 ετών, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο κακοποιούσαν σεξουαλικά το κορίτσι. 

Όπωςε αναφέρει το lamiareport.gr, ο ανακριτής, Σωκράτης Σιαμέτης και ο εισαγγελέας, Χάρης Λακαφώσης, που χειρίστηκαν την υπόθεση, δεν πείσθηκαν από όσα υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι και τους έκριναν ομόφωνα προφυλακιστέους. 

Βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο οι τρεις κατηγορούμενοι υποστήριξαν και πάλι ότι δεν έχουν κάνει τίποτα, ενώ γενικά δείχνουν σαν να μην έχουν συνειδητοποιήσει τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν. Και οι τρεις θα κρατηθούν προσωρινά στις φυλακές της Τρίπολης.

Σημειώνεται, ότι αμέσως μετά την απόφαση για προφυλάκιση προχώρησε σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους ο συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων,  Κωστής Αμπλιανίτης, ο οποίος διορίστηκε αυτεπάγγελτα από τον ανακριτή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-5-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά