Logo

Χανιά: Προφυλακίστηκε ο 60χρoνος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 43χρονο κοινοτάρχη [βίντεο+φωτο]



 
 

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 60χρονος ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής πυροβόλησε με καραμπίνα και τραυμάτισε θανάσιμα τον 43χρονο κοινοτάρχη και ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στην περιοχή Βαμβακόπουλο.

Ο δράστης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και της παράνομης οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Έξω από τα Δικαστήρια που απολογήθηκε ο 60χρoνος είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του θύματος ζητώντας από τις αρχές να αποδώσουν δικαιοσύνη.

Επιχείρησαν να λιντσάρουν τον κατηγορούμενο

Οι συγγενείς και οι φίλοι του θύματος εξάφρασαν την οργή τους και επιχείρησαν να λιντσάρουν τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ορθουνίου, Κώστα Κατσουλάκη. 

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, λόγω του συγκεντρωμένου κόσμου και της αγανάκτισης που υπήρξε, οι αρχές προσπάθησαν να φυγαδεύσουν από άλλη έξοδο τον κατηγορούμενο και συγκεκριμένα μέσω της αντιπεριφέρειας Χανίων που συνδέεται ως κτήριο με αυτό των δικαστηρίων.  

Όμως ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στα δικαστήρια είχε ήδη πάει προς όλες τις πιθανές εξόδους. Μόλις είδαν τον κατηγορούμενο στην πόρτα της αντιπεριφέρειας ο κόσμος ξέσπασε και επιχειρησε να τον λιντσάρει, φωνάζοντας και βάλοντας εναντίον του. Ένας πρόλαβε και του πέταξε ένα μπουκάλι.  

Τελικά, ο αδερφός του θύματος και ένας ξάδερφος κάλεσαν τον κόσμο να αποχωρήσουν. Μάλιστα κάποιος από τον κόσμο είπε χαρακτηριστικά: Δεν "αξίζει για ένα σκύλο να τον κυνηγάμε γύρω γύρω". 

Οι αρχές  οδήγησαν ξανά τον κατηγορούμενο προς το εσωτερικό του κτηρίου για να τον βγάλουν λίγη ώρα αργότερα από πλαϊνή είσοδο και να τον οδηγήσουν στη φυλακή. 

Νωρίτερα ο αδερφός του θύματος, Αντώνης Κατσουλάκης είχε δηλώσει πώς βρίσκονται όλοι εκεί προκειμένου να πιέσουν τις αρχές να κάνουν καλά τη δουλειά τους και να μην αφήνουν τους εγκληματίες να είναι έξω και να "τρώνε" αθώα παιδιά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-5-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά