Logo

Κρήτη: Στη φυλακή μητέρα και πατριός που ξύρισαν το κεφάλι της κόρης τους



 
 

Ποινή φυλάκισης 4 ετών στον καθένα επέβαλε το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου στην μητέρα και στον πατριό 15χρονης που εμφανίστηκε στο σχολείο της στα Χανιά με ξυρισμένο κεφάλι, καταγγέλλοντας ότι η ίδια και ο 13χρονος αδελφός της είναι θύματα κακοποίησης στο σπίτι τους.

Το δικαστήριο, που έκρινε ένοχο το ζευγάρι για την πρωτοφανή κακοποίηση σε βάρος της 15χρονης και του αδελφού της, αμέσως μετά την ετυμηγορία του επί της ποινής διέταξε τον εγκλεισμό των δύο καταδικασθέντων σε σωφρονιστικά κατααστήματα. . 

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε την περασμένη Παρασκευής και αμέσως μετά την σύλληψη της μητέρας και του πατριού οι αρχές τους αφαίρεσαν την επιμέλεια των δύο παιδιών την οποία ανέλαβε ο βιολογικός πατέρας τους, που πήγε άμεσα στα Χανιά από την Αθήνα όπου κατοικεί. 

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, ο εφιάλτης που βίωναν τα δύο παιδιά έγινε γνωστός όταν το κορίτσι, μαθήτρια της Γ΄ Γυμνασίου, πήγε στο σχολείο του παρουσιάζοντας μια εικόνα τραγική. Το κορίτσι το είχαν χτυπήσει, έφερε μώλωπες ενώ του είχαν κόψει κοντά και τα μαλλιά.

Το παιδί απευθύνθηκε στην καθηγήτριά του ζητώντας βοήθεια και της εξιστόρησε τι συνέβαινε στο σπίτι στο οποίο υφίστατο την κακοποίηση του πατριού και της μητέρας του. Μάλιστα το κορίτσι μαζί με το αδερφάκι του φαίνεται ότι ήταν κλειδωμένα στο σπίτι και δεν μπορούσαν να φύγουν, όμως το κορίτσι κατάφερε να φύγει και να πάει στην καθηγήτριά του.

Άμεσα κινήθηκε η καθηγήτρια που ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές οι οποίες επενέβησαν και προσήγαγαν τον πατριό και τη μητέρα. Στο μεταξύ ενημερώθηκε ο βιολογικός πατέρας του παιδιού ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα και ήρθε εσπευσμένα με το αεροπλάνο στα Χανιά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-5-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά