Logo

Στις 26 Ιουνίου η απόφαση για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου



 
 

Στις 26 Ιουνίου θα συνεχιστεί η δίκη για την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2002, οπότε και αναμένεται η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, που εκδικάζει σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση.

Σήμερα Παρασκευή με το πέρας της διαδικασίας επικράτησε ένταση στη δικαστική αίθουσα, καθώς συγγενείς του Μάριου Παπαγεωργίου επιτέθηκαν λεκτικά στον βασικό κατηγορούμενο, ο οποίος εξακολουθεί να δηλώνει αθώος. 

«Η μητέρα του Μάριου ήρθε σε εμένα για να τη βοηθήσω. Δεν πήγα εγώ σε εκείνη. Δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση. Με όλα αυτά που λέει ο συκοφάντης δικηγόρος κινδυνεύει η ζωή μου στη φυλακή», είπε ο κατηγορούμενος.

Εκείνη τη στιγμή η μητέρα και άλλοι συγγενείς του θύματος, που βρίσκονταν μέσα στη δικαστική αίθουσα καταφέρθηκαν εναντίον του φωνάζοντας: 

«Στον τάφο να βρεις τα παιδιά σου δολοφόνε. Είσαι δολοφόνος και ψεύτης, κρεμάλα θέλεις. Πες πού έχεις το παιδί. Μίλησε επιτέλους. Πού το έχεις θάψει. Θανατική ποινή να σου επιβληθεί. Οι Μανιάτες φορούν παντελόνια και λένε την αλήθεια. Τι Μανιάτης είσαι εσύ;».

Αστυνομικοί επιχείρησαν να καθησυχάσουν τους συγγενείς του φοιτητή, οι οποίοι ξέσπασαν και εκτός δικαστικής αίθουσας αποκαλώντας δολοφόνο τον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης. 

«Είναι βρωμιάρης, σκότωσε το παιδί και το έκαψε. Αυτός θέλει ηλεκτρική καρέκλα, όχι να του δώσουν και τον λόγο για να μιλήσει γι αυτά που έχει κάνει», φώναζαν οι συγγενείς του Μάριου Παπαγεωργίου, οι οποίοι συσχέτισαν την υπόθεση με αυτή του Δημήτρη Γραικού, ο οποίος βρέθηκε θαμμένος δυόμισι χρόνια μετά τη δολοφονία του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-6-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά