Logo

Ελεύθεροι με όρους οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα διακίνησης αναβολικών



 
 

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι που φέρονται να διακινούσαν μέσω του facebook απαγορευμένες αναβολικές ουσίες και κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, παράβαση του νόμου αντιντόπινγκ κ.α.

Σε όλους τους κατηγορούμενους απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα και στους περισσότερους επιβλήθηκε να εμφανίζονται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που διαμένουν δύο φορές το μήνα. Επιπλέον στον φερόμενο ως εγκέφαλο του κυκλώματος επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ ενώ στη γυναίκα που φέρεται να παρασκεύαζε χημικές απαγορευμένες ουσίες εγγύηση 5.000 ευρώ.

Όλοι οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες άλλοι λέγοντας ότι δεν γνωρίζουν τους συγκατηγορούμενούς τους και άλλοι ότι οι ουσίες που διακινούσαν ήταν νόμιμα σκευάσματα από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της αστυνομίας μεταξύ των πελατών του κυκλώματος ήταν αθλητές και προπονητές κυρίως από το χώρο του Bodybuilding ενώ η διακίνηση των αναβολικών γινόταν μέσω της ιστοσελίδας «Σίνι γκουρού» στο facebook.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-7-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά