Logo

Κρήτη: «Να τιμωρηθώ όπως μου αξίζει» δήλωσε ο 49χρονος που σκότωσε τον αδελφό του στην Ασή Γωνιά



 
 

Το δρόμο της φυλακής έδειξαν ανακριτής και εισαγγελέας στον 49χρονο, ο οποίος ανήμερα της 1ης Ιουλίου του 2019 φέρεται να σκότωσε τον 72χρονο αδελφό του στην κεντρική πλατεία της Ασή Γωνιάς στα Χανιά.

Ο φερόμενος αδελφοκτόνος το πρωί της Πέμπτης προσήχθη στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου και απολογήθηκε στον ανακριτή. 

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. οδηγήθηκε στα κρατητήρια Ρεθύμνου και από εκεί θα μεταχθεί στις φυλακές Αγιάς Χανίων. 

Όπως αναφέρει το neakriti.gr,  από νωρίς  στα δικαστήρια Ρεθύμνου υπήρχε αστυνομική δύναμη για αποφυγή τυχόν επεισοδίων με περιπολίες της ευρύτερης περιοχής της Σοχώρας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι σοβαρά προβλήματα υγείας οδήγησαν τον φερόμενο αδελφοκτόνο σε αυτήν την πράξη, να πυροβολήσει δηλαδή θανάσιμα τον αδερφό του, με τους δύο άντρες το προηγούμενο διάστημα να τους χωρίζουν και κτηματικές διαφορές.

Ο κατηγορούμενος φανερά  συντετριμμένος για την πράξη του και αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με πρόθεση εις βάρος του 72χρονου αδερφού του, ζήτησε να μην τον υπερασπιστεί κάποιος δικηγόρος, Έτσι το έργο της υπεράσπισής του ανατέθηκε σε δικηγόρο που όρισε ο ανακριτής. 

Ο συνήγορός του, ο δικηγόρος  Ρεθύμνου, Σήφης Πετράκης, είπε ότι ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε πλήρως μετανιωμένος, ζητώντας μάλιστα να τιμωρηθεί, όπως του αξίζει για τις πράξεις του. .

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-7-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά