Logo

Σκάνδαλο Novartis: Στο αρχείο η δικογραφία και για τον Μάριο Σαλμά



 
 

Άλλη μία διάταξη αρχειοθέτησης για σκέλος του σκανδάλου Novartis που αφορά πολιτικό πρόσωπο υπέγραψε η επικεφαλής της Εισαγγελίας  Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, κλείνοντας με τον τρόπο αυτό την έρευνα ως προς τον  πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Μάριο Σαλμά.

Συγκεκριμένα, η κ. Τουλουπάκη με διάταξή της έθεσε στο αρχείο το μέρος της έρευνας για τις πρακτικές της φαρμακοβιομηχανίας που αφορούσε τον κ. Σαλμά και καταθέσεις προστατευόμενων μαρτύρων, γιατί από τη διενεργούμενη εισαγγελική έρευνα δεν προέκυψε κανένα στοιχείο εμπλοκής του σε τέλεση αξιόποινης πράξης, όπως αυτές που εξετάζονται από τους εισαγγελείς, δηλαδή της δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχουν προηγηθεί ανάλογες διατάξεις αρχειοθέτησης για τους κ.κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, Παναγιώτη Πικραμένο, Ανδρέα Λυκουρέντζο και Παναγιώτη Κουρουμπλή και πλέον απομένει η αποτίμηση του υλικού για ακόμη τέσσερα πολιτικά πρόσωπα (Αντώνη Σαμαρά,Άδωνι Γεωργιάδη, Γιάννη Στουρνάρα και Δημήτρη Αβραμόπουλο)

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-7-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά