Logo

Ρόδος: Συμπληρωματική έρευνα διέταξε ο εισαγγελέας για τον πνιγμό των δύο κοριτσιών σε πισίνα



 
 

Τη διενέργεια περαιτέρω προανάκρισης για την πλήρη εξιχνίαση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους δύο αδελφές απ’ τη Γαλλία, ενώ έκαναν μπάνιο στην πισίνα ξενοδοχείου στη Ρόδο, παρήγγειλε ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Στο μεταξύ αφέθηκαν ελεύθεροι οι δυο υπεύθυνοι της ξενοδοχειακής μονάδας, μετά την απολογία τους ενώπιον του εισαγγελέα το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο ιατροδικαστής Ρόδου κ. Κωτρέτσος, που ολοκλήρωσε χθες αργά το μεσημέρι την ιατροδικαστική του έκθεση, επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος των δύο κοριτσιών προήλθε από πνιγμό, αλλά παραγγέλθηκαν και άλλες πρόσθετες τοξικολογικές εξετάσεις, όπως προβλέπει η σχετική διαδικασία της ιατροδικαστικής έρευνας, έτσι ώστε να αποκλειστεί οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη «Ροδιακή», οι γονείς των δύο κοριτσιών κατέθεσαν στην αστυνομία ότι τα παιδιά τους δεν ήξεραν κολύμπι. 

Το ΕΚΑΒ παρέλαβε αρχικά μια κοπέλα που ήταν στην επιφάνεια της πισίνας και είχε ακόμα τις αισθήσεις της. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν να την κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Οι διασώστες επέστρεψαν και παρέλαβαν τη δεύτερη κοπέλα που ήταν μέσα στην πισίνα και δεν φαινόταν.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-8-2019 από directNEWS.gr πηγή:efsyn.gr


Τελευταία Δικαστικά