Logo

Άνδρας μαχαίρωσε τη μητριά του στο Προάστιο Κοζάνης



 
 

Ένας  46χρονος ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον της 49χρονης μητριάς του και την τραυμάτισε θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση  με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης, καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές κλινικές.

Το αιματηρό επεισόδιο, τα αίτια του οποίου παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής, συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στο Προάστιο Κοζάνης.

Η 49χρονη άμεσα  παρελήφθη από ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, όπου διαπιστώθηκε ότι τα τραύματα που υπέστη στο λαιμό και το κεφάλι δεν ήταν βαθιά και έτσι αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στο σπίτι της οικογένειας έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Εορδαίας που συνέλαβαν τον 46χρονο δράστη, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει γιατί επιτέθηκε στη μητριά του.

Ο εισαγγελέας, άσκησε σε βάρος του δράστη ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων και, ανάλογα με το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης, δεν αποκλείεται  να διατάξει τον εγκλεισμό του σε κλινική.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-8-2019 από directNEWS.gr  


Τελευταία Δικαστικά