Logo

Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ ο χειριστής του ταχύπλοου [βίντεο+φωτο]



 
 

Ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του τη Δευτέρα ο 44χρονος Γάλλος χειριστής του ταχύπλοου, που εμβόλισε αλιευτικό σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή Θύνι Αργολίδας κοντά στο Πόρτο Χέλι, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες 60 και 70 ετών αντίστοιχα και να τραυματιστεί σοβαρά μία 60χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με τις  «Αργολικές Ειδήσεις», που επικαλούνγται δήλωση του συνηγόρου υπεράσπισης, Νίκου Εμμανουηλίδη, ο Γάλλος αφέθηκε ελεύθερος με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, με περιοριστικούς όρους την εμφάνιση του κάθε μήνα στο ελληνικό προξενείο στο Βέλγιο, όπου διαμένει, και την καταβολή εγγύησης 50.000 ευρώ.

Ο 44χρονος που απολογήθηκε για διατάραξη υδάτινων συγκοινωνιών, διπλή ανθρωποκτονία εξ αμέλειας και πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια, μέσω του συνηγόρου του εξέφρασε τη βαθιά του οδύνη για το θάνατο των δύο άτυχων συνανθρώπων του και τον τραυματισμό της γυναίκας.

Στο μεταξύ αρνητικό ως προς την κατανάλωση αλκοόλ ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, το δείγμα αίματος που ελήφθη το Σάββατο το μεσημέρι από τον 44χρονο χειριστή του ταχύπλοου που εμπλέκεται στο ναυτικό δυστύχημα.

Εδώ  θα πρέπει να σημειωθεί ότι  το δείγμα ελήφθη σχεδόν 16 ώρες μετά το περιστατικό ενώ, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, δεν προκύπτει να είχε γίνει χρήση κάποιας άλλης ουσίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-8-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά